Klasszis rendezvények

Klasszis Klub - Kovács Gergely

Online klubtalálkozó - kérdezze Ön is Kovács Gergelyt, az MKKP társelnökét!

Időpont
Vendég

Kovács Gergely

Kovács Gergely

Kovács Gergely

társelnök, önkormányzati képviselő
Magyar Kétfarkú Kutya Párt / XII. kerületi Önkormányzat

Videó

Beszámoló

Ajánló

Azt már lehet tudni a különféle közleményeknek köszönhetően, hogy mi az ellenzéki pártok vélemény a kormány válságkezeléséről, illetve a kialakult helyzetre adott válaszairól. De vajon hogy látja a problémákat a Kétfarkú Kutya Párt? Mi lenne a válaszuk a jelen kihívásaira? Ezekről és még sok másról is kérdezzük a Klasszis Klub következő vendégét, Kovács Gergelyt, a Kétfarkú Kutya Párt társelnökét.

Kovács Gergely lesz a Klasszis Klub következő vendége. Fotó: MTI

A 2022-es választáson ugyan nem érte el az 5 százalékos parlamenti küszöböt a Kétfarkú Kutya Párt, az mégis vitathatatlan, hogy egyre nagyobb támogatói körük van. A 2018-as választáson elért 1,73 százalék után ugyanis tavaly már 3,28 százalékot értek el, és egyes vélemények szerint minden esély megvan arra, hogy a 2024-es európai parlamenti választáson tovább növeljék ezt az arányt.

De vajon kik szavaznak rájuk? És mi lenne a kutyapárt válasza a jelen kihívásaira: a rendkívül magas inflációs környezetre, a lassuló gazdasági növekedésre. És vajon hogyan értékelik az Orbán-kormány lépéseit: az ársapkákat, az extraprofit különadót, a rezsicsökkentés csökkentését, amit a választás előtt gyakorlatilag szent tehénnek állított be a kormány?

Többek között ezekről is kérdezzük az Mfor.hu és a Privátbankár.hu Klasszis Klub rendezvényének következő vendégét, Kovács Gergelyt, a Kétfarkú Kutya Párt társelnökét, a XII. kerület önkormányzati képviselőjét.

Az egyórásra tervezett beszélgetésen az aktuális kérdések mellett kitérünk a párt jövőjére és céljaira, megkérdezzük, vajon mit gondolnak az ellenzékről és az általuk folytatott politikáról és az árnyékkormányról, és utána járunk annak is, mi a helyzet a XII. kerületben.

Lapcsoportunk következő Klasszis Klub rendezvénye február 2-án kerül megrendezésre 15:30-as kezdettel. Az élő, interaktív rendezvényünkön Önök is feltehetik kérdéseiket vendégünknek e-mailen vagy a beszélgetés során chaten.

A részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztráció szükséges.