Free cookie consent management tool by TermsFeed

Klasszis rendezvények

Klasszis Klub - Zacher Gábor

Zacher Gábor a Klasszis Klubban: ekkora a baj a kórházakban

Időpont
Vendég

Zacher Gábor

Zacher Gábor

Zacher Gábor

magyar főorvos, oxyológus
.

Klasszis Klub találkozó - 2021.11.18. - Zacher Gábor

Beszámolók

Ajánló

Csütörtökön kerül sor élő, interaktív adásunkra, amelyben megtudjuk, kik vannak a legnagyobb veszélyben.

Nincsenek jó hírek a koronavírus negyedik hullámáról, még nem értünk fel a platóra: szakemberek szerint hetekbe is telhet, mire eljutunk a csúcsra, vagyis arra a pontra, amikor a legtöbb fertőzöttet, beteget - és sajnos elhunytat - követeli meg a járvány.

A közismert szakorvos, Zacher Gábor lesz csütörtöki adásunk vendége.
A közismert szakorvos, Zacher Gábor lesz csütörtöki adásunk vendége.

Klasszis Klub rendezvényünk következő vendége, Zacher Gábor, a hatvani kórház orvosa, akinek közvetlen tapasztalatai vannak az újabb járványhullám pusztító hatásáról. Arról, mit bír még el az egészségügy, és nem mellesleg azok a betegek, akik az egyéb betegségeik kezelésére várnak, de a Covid miatt az ellátásuk a háttérbe szorult az elmúlt hetekben.

Fontos tanácsokat kérünk a szakembertől a fertőzés megelőzéséről, mert segítséget e téren a kormánytól egyelőre nem nagyon kapunk, az oltási kampányon túl. Arról is kérdezni fogjuk, hogy első kézből  származó tapasztalatai szerint milyen különbségeket lehet tenni az egyes vakcinatípusok között. 

Kíváncsiak leszünk arra is, hogy mi jöhet a negyedik hullám után, látszik-e már a horizonton az ötödik hullám, mit tud majd az a vírus?