Free cookie consent management tool by TermsFeed

Klasszis rendezvények

Klasszis Klub - Live - 2023. március 23.

Klasszis Klub - élőben Budapesten!

Időpont

Videó - Bankvezérek kerekasztala

Beszámolók

Résztvevők

Bendarzsevszkij Anton

Bendarzsevszkij Anton

Szakmai igazgató
Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány

Dr. Bod Péter Ákos

Dr. Bod Péter Ákos

professor emeritus
Budapesti Corvinus Egyetem

Csabai Károly

Csabai Károly

Főszerkesztő
Privátbankár.hu, Mfor.hu

Gáspár András

Gáspár András

Lapigazgató
Klasszis Média

Jelasity Radován

Jelasity Radován

elnök-vezérigazgató
Erste Bank

Káncz Csaba

Káncz Csaba

Nemzetközi politikai szakértő
Privátbankár.hu

Rácz András

Rácz András

Történész, Oroszország-szakértő

Dr. Simák Pál

Dr. Simák Pál

elnök-vezérgazgató
CIB Bank

Vörös Szabolcs

Vörös Szabolcs

Külpolitikai újságíró, fotóriporter
Válasz Online

Wéber Balázs

Wéber Balázs

Külpolitikai újságíró
Privátbankár.hu, Mfor.hu

A rendezvényről


Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon? Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel! Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten! Vegyen részt és kérdezzen Ön is vacsorával egybekötött rendezvényünkön!

Tartson velünk a Klasszis lapcsalád Klubeseményén, amit hagyományteremtő jelleggel, első ízben rendezünk meg személyes részvétellel március 23-án a Symbol Budapestben!

Az elmúlt időszak eseményei kiszámíthatatlanná tették mind a külső, mind a belső gazdasági környezetünket. Eseménysorozatunk célja, hogy neves szakértők segítségével feltérképezze a 2023-as év trendjeit, lehetőségeit és a kilátásokat. Első eseményünkön két kiemelt témával foglalkozunk: a banki, hitelezési környezettel és a geopolitikai helyzettel.

Az első panelbeszélgetésen hazai bankvezérek vesznek részt, a másodikon pedig neves külpolitikai szakértőket és az ukrán frontot is megjárt tudósítót is kérdezünk.

Az első panelbeszélgetés témája: 

Az orosz-ukrán háború több negatív hatással is járt, az extraprofitadó, a kamatstop és az agrármoratórium súlyos tízmilliárdokkal csökkenti a bankok finanszírozási képességeit, amit csak tetéznek a jegybank likviditásszűkítő lépései. Hogyan tudnak így hozzájárulni a bankok az elsődleges feladatuk, a gazdasági növekedés finanszírozásához? Mennyire segítenek ebben az állami programok? Ezeket a kérdéseket járjuk körbe nagybanki vezetőkkel, valamint az MNB korábbi elnökével.

A második panelbeszélgetés témája:

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fogja megfizetni? Több mint egy éve dúl a háború Ukrajnában. Hol tartunk most? Reális-e a tűzszünet a közeljövőben? Melyek lennének ennek feltételei orosz és ukrán oldalon? Milyen a háború belülről? (Vörös Szabolcs helyszíni tapasztalatai) És mi lesz Magyarországgal?

Elővételben kedvezményes áron vehet jegyet bruttó 28 499 forintos áron, mely a részvételi díjon felül tartalmazza a  svédasztalos állófogadást, valamint egy negyedéves Klasszis előfizetést is!

Klub fokozatú Klasszis-előfizetőink a rendezvényen  jelentős kedvezménnyel, 10 329 forintos áron vehetnek részt - az ehhez szükséges  kuponkódot kérje az elofizetes@privatbankar.hu címen!

Részvételi díjak

Elővételben: 28 499 / fő
A helyszínen: 34 999 / fő

Speciális kedvezmény Klasszis Klub fokozatú előfizetőknek: 10 329 forint / fő - kérje a kuponkódot az elofizetes@privatbankar.hu címen, az előfizetéshez használt e-mailcím megjelelösével

Jelentkezés itt >>

Kerekasztal-beszélgetések

16:30 - 17:00

Regisztráció

17:00 - 18:00

Bankvezérek kerekasztala

18:00 - 18:30

Szünet

18:30 - 19:30

Geopolitikai kerekasztal

19:30 - 21:00

Svédasztalos állófogadás, networking