Free cookie consent management tool by TermsFeed

Klasszis rendezvények

Klasszis Klub - Kemény Dénes

Vendégünk volt a sikeredző - nézze meg a videót!

Időpont
Vendég

Kemény Dénes

Kemény Dénes

Kemény Dénes

A háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya

Videó

Ajánló

Aligha akad olyan hazánkfia, akinek a vízilabda kapcsán ne Kemény Dénes neve ugrana be. Nem csoda. Szövetségi kapitánya volt annak a csapatnak, amely egymás után három olimpián is diadalmaskodott, mellette világbajnok és Európa-bajnok is lett, valamint Világkupát nyert. De vajon egykori játékosa, a 2000-es sydney-i ötkarikás játékokon győztes együttesének csapatkapitánya, Varga Zsolt által irányított csapat is elhozhatja az aranyérmet a július 17-én a japán Fukuokában kezdődő – és július 29-éig tartó – világbajnokságon (vb)?

S mennyire kíséri figyelemmel Kemény Dénes a többi sportágat? Például a kézilabdát, kint volt-e a női Bajnokok Ligája Final Four-on? Illetve tervezi-e, hogy kimegy az augusztusi atlétikai vb-re? Reálisnak tartja-e, hogy egyszer olimpiát is rendezzen Magyarország, azon belül is Budapest?

Regisztráljon most! >>> 

Az a „Nemzet aranyai”-hoz a csapatát hozzásegített Kemény Dénesről talán kevésbé köztudott, hogy „civilben” állatorvos. E minőségében pedig érdekes lehet a véleménye a 2020 márciusában berobbant koronavírus-járványról. Milyennek ítéli meg annak hazai kezelését, lehetett volna-e az hatékonyabb, ha kikérték volna az állatorvosok véleményét? – ahogy azt az Mfor-nak közel két és fél éve adott interjúban szorgalmazta. Úgy tűnik, mintha lecsengett volna a járvány, szerencsére már hetek óta nincsenek új áldozatok, viszonylag kevés az új fertőzött és már az egy kezünkön meg tudjuk számolni, hányan kényszerülnek még lélegeztetőgépre. Ez már tényleg a járvány vége, vagy érhetnek még minket kellemetlen meglepetések?

Klasszis Klubunk következő vendége Kemény Dénes lesz. Fotó: Izsó Márton Artúr

De orvosként általánosságban is érdekes lehet Kemény Dénes véleménye a hazai egészségügy helyzetéről. Mi az, amit jónak tart az elmúlt évek intézkedéseiből, s mi az, amit szerinte még meg kéne lépni?

Azok is manapság megkerülhetetlennek számító kérdések, hogy hogyan látja a manapság szinte mindenkit érintő fejleményeket, jelesül a 20 százalék feletti inflációt, valamint az orosz-ukrán háborút?

A járvány előtt Kemény Dénes rendszeresen tartott vállalatvezetőknek előadásokat. Ezek a Covid kitörése után is megmaradtak? Ha igen, változott a fókusz?

Többek között ezek a témák kerülnek terítékre az Mfor.hu és a Privátbankár.hu közös online rendezvényén, a Klasszis Klubban. A mintegy egyórásra tervezett beszélgetés során azonban nemcsak mi tesszük fel kérdéseinket a vendégünknek, erre olvasóinknak, nézőinknek is lesz lehetőségük az adás alatt chaten, valamint előzetesen a klasszisklub@privatbankar.hu címre is elküldhetik kérdéseiket.

A július 11-én, kedden 15:30-kor kezdődő rendezvényünk teljesen ingyenes, csupán egy regisztráció szükséges hozzá, melyet az alábbi linken tehetnek meg:

Regisztráljon most! >>>