Klasszis rendezvények

Klasszis Klub - Bojár Gábor

Online klubtalálkozó - kérdezze Ön is Bojár Gábort!

Időpont
Vendég

Bojár Gábor

Bojár Gábor

Bojár Gábor

vállalkozó, fizikus, informatikus
Graphisoft SE

Videó

Beszámoló

Ajánló

Mi lesz a közoktatással? Nemcsak erre a kérdésre keressük a választ az üzletemberrel, vállalkozóval az Mfor.hu és a Privátbankár.hu következő, március 9-én, csütörtökön sorra kerülő Klasszis Klub rendezvényén. Hanem számos más – társadalmi, politikai, gazdasági jellegű – témát is körbejárunk a neves szakemberrel. Amelyen ugyanakkor nemcsak mi kérdezünk, hanem – a klub immár több mint kétéves történetében megszokott módon – erre lehetőséget kapnak az ingyenesen regisztráló olvasóink, akár személyesen, akár írásban, az utóbbit már az esemény előtt is megtehetik.  

Immár több mint egy éve tart a pedagógusok tiltakozása, amely során a tanárok a kormány által felajánlottnál jóval nagyobb mértékű béremelésen túl más, a munkakörülményeik javítására és a tananyagra vonatkozó követelést is megfogalmaztak. Bojár Gábor sosem rejtette véka alá, mi a véleménye az Orbán-kormány közoktatás-politikájáról, ezért mi sem természetesebb, hogy ezt a témát körüljárjuk vele.


Vendégünk Bojár Gábor. Fotó: Bánkuti András

Ugyanakkor az üzletember, vállalkozó számos más kérdésben is meg szokott nyilvánulni. Például napjaink másik aktuális témájáról, a Magyarországot megillető európai uniós forrásokról. Ha már EU, Bojár Gábor találmánya a – Brexit mintájára – megalkotott Huxit kifejezés, amely önmagáért beszél, de azért érdemes azt alaposabban kivesézni. Meg is tesszük a Klasszis Klub következő adásában.

A mintegy egyórásra tervezett, online rendezvény időpontja: 2023. március 9. (csütörtök) 15.30 óra. Az eseményen, amelyen Olvasóink is feltehetik kérdéseiket, ingyenes a részvétel, ugyanakkor regisztráció szükséges.

Regisztráljon most! >>>