Free cookie consent management tool by TermsFeed

Klasszis rendezvények

Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis!

Pénzügyi Tudatosság Országos Verseny gimnáziumoknak

Időpont
Helyszín
Online + Budapest

Jelentkezés

Tudnivalók a jelentkezéshez

E-mail címek: ellenőrizd kétszer!

Ellenőrizd, hogy pontosan adtad meg a csapatkapitány e-mail címét! Erre a címre érkezik majd a megerősítést kérő levél, és később a versennyel kapcsolatos minden tudnivaló is. Ide a csapatkapitány mailcíme kerüljön, NE a felkészítő tanáré! Azt a jelentkezési lap alsó részében tudod megadni.

A felkészítő tanárok is megkapják az összes tudnivalót, linket a verseny folyamán - ezért kell megadni az ő mailcímüket is.

FONTOS: a jelentkezést meg kell erősíteni!

Miután elküldtétek a jelentkezéseteket, a csapatkapitány e-mailcímére egy levél érkezik majd, benne egy linkkel. Kérjük, kattintsatok a levélben található linkre, hogy megerősítsétek a csapat jelentkezését! A regisztráció csak így lesz biztosan érvényes a versenyre.

Csapatnév: legyetek kreatívak!

Találjatok ki közösen egy jó nevet a csapatotoknak, és ne feledjétek: az egész verseny folyamán ezzel azonosítunk majd titeket - a szóbeli fordulókban is! A név ne legyen trágár vagy közönséges, és nem ajánljuk azt sem, hogy Adócsalók néven nevezzetek egy pénzügyi tudatossági versenyre... Esetleg a PénzÜgyesek, KözgazdÁszok nevet adnátok a csapatnak? Inkább ne - ez már nagyon sok mindenkinek eszébe jutott, gondolkozzatok még egy kicsit :)